شاید سلول های خورشیدی سرانجام نجات بخش باتری تلفن های هوشمند شوند
زمان کنونی: ۹-فروردين-۰۳, ۰۹:۱۵ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Ashkan
آخرین ارسال: Ashkan
پاسخ ها 1
بازدید 6872

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
شاید سلول های خورشیدی سرانجام نجات بخش باتری تلفن های هوشمند شوند
نویسنده پیام
کاربر حرفه ای
*

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 558
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱

اعتبار: 3
محل سکونت
تهران

بیش از ADSL-2 Mb/S
بازي مورد علاقه
BattleFiled3
تیم محبوب
حالت من

سپاس ها 17
سپاس شده 64 بار در 61 ارسال

سطح: 21
اعتبار: 72 / 518
مهارت: 186 / 16,950
تجربه: 72 / 100

ارسال: #1
khatar شاید سلول های خورشیدی سرانجام نجات بخش باتری تلفن های هوشمند شوند
چرا تاکنون تلفن های هوشمند تشنه انرژی با سلول های خورشیدی پیوندی برقرار نکرده اند تا اتکا به باتری ها و نگرانی بابت تمام شدن ذخیره انرژی آنها کاهش یابد؟ زیرا در عمل، آن سلول خورشیدی که بتواند در قالبی سبک، باریک، منعطف و ماندگار ساخته شود و در عین حال قادر به ذخیره انرژی کافی (به ازای هر اینچ مربع) هم باشد، ساخته نشده بود.

اما یکی از شرکت های فعال دره سیلیکون در حوزه سلول های خورشیدی یعنی Alta Devices، معتقد است راهی را یافته تا پر بازده ترین ترکیب شیمیایی قابل استفاده در سلول های خورشیدی یعنی گالیم آرسنید را در فرمی مناسب استفاده در تلفن های هوشمند یا تبلت ها قرار دهد. این صفحه خورشیدی با ساخته شدن در ابعاد یک تلفن یا تبلت می تواند به شکلی محسوس، به ذخیره انرژی باتری دستگاه بیفزاید.

قرار نیست این صفحه خورشیدی جای باتری را بگیرد بلکه بسته به میزان نور موجود در محیطی که دستگاه قرار دارد، می تواند تا 80 درصد به عمر باتری بیفزاید. بنابراین فایده اصلی آن در محیط های سر باز -یا سربسته ولی دارای پنجره- است که اتفاقا بیشترین نیاز به ماندگاری بیشتر باتری هم در محیط های بیرونی حس می شود.

انرژی نور خورشید تا 100 برابر بیشتر از انرژی نورهای ایجاد شده توسط لامپ های فلورسنت یا حبابی است بنابراین میزان افزایش عمر باتری به واسطه این صفحه خورشیدی در محیط های داخلی، چیزی بین 10 تا 15 درصد و در محیط های بیرونی در حدود 80 درصد ذکر شده.

مورد دیگر درباره عملکرد این صفحه خورشیدی در شرایط کم نور است. برتری گالیم آرسنید فقط در جذب انرژی بیشتر خلاصه نشده بلکه جذب نور این متریال در شرایط کم نور نیز بهتر از سلول های سیلیکونی رایج است.

تا قبل از این، مشکل این بود که گالیم آرسنید که به طور گسترده در ماموریت های فضایی استفاده می شود، تنها به شکل کریستال های جامد، سنگین و شکننده در دسترس بود ولی حالا شرکت Alta Devices توانسته آن را به شکل فیلمی باریک در آورد که 30.8 درصد از نور دریافتی را به الکتریسیته تبدیل می کند.

صفحه خورشیدی ساخته شده توسط این شرکت از دو سلول مجزا تشکیل شده. سلول اول اکثر طیف های مرئی را جذب می کند و طیف های نامرئی را از خود عبور می دهد تا سلول دوم که از جنس فسفید ایندیم گالیم است، انرژی طول موج های کوتاه تر را جذب می کند. این ترکیب از سال 1991 در ماهواره ها به کار گرفته شده.
مدیر اجرایی Alta Devices می گوید هنوز تا آمدن این تکنولوژی به گجت های دستی زمان باقی است، با این وجود یک نمونه تلفن بر مبنای سری گلکسی سامسونگ ساخته شده و به نسبت، تعبیه صفحه خورشیدی در آن کار ساده ای بوده و فراتر اینکه هزینه آن هم بسیار ارزان است. متریال مورد استفاده فقط 3 دلار قیمت دارد. به این شکل با 10 دقیقه تابش آفتاب در محیط رو باز و توان 1.5 وات برای سلول خورشیدی، می توان 1 ساعت به زمان مکالمه تلفن اضافه کرد.
منبع:نارنجی
۲۱-اسفند-۹۱ ۰۷:۵۰ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
ارسال پاسخ 


Bookmarks

چه کسانی کسی از این موضوع دیدن کردن
1 کاربردرحال خواندن این موضوع:
cookiemonster1234 (۱۴-خرداد-۹۹, ۰۱:۴۵ عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Powered by MyBB © 2002-2020
Persian Translation by MyBBIran.com ,My-bb.ir