تاثیر مثبت موسیقی روی مغز
زمان کنونی: ۳۱-فروردين-۰۳, ۰۸:۴۷ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Admin
آخرین ارسال: Admin
پاسخ ها 1
بازدید 6817

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
تاثیر مثبت موسیقی روی مغز
نویسنده پیام
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 626
تاریخ عضویت: خرد ۱۳۹۱

اعتبار: 24
محل سکونت
ایران

بیش از ADSL-2 Mb/S
بازي مورد علاقه
Mafia
تیم محبوب
حالت من

سپاس ها 424
سپاس شده 213 بار در 122 ارسال

سطح: 22
اعتبار: 76 / 546
مهارت: 208 / 18,981
تجربه: 87 / 100

ارسال: #1
news تاثیر مثبت موسیقی روی مغز
[تصویر:  82gc0lv3fi1j5qs1fql.jpg]



به نقل از تکنوسیانس, میگویند که موزیک روح را پرواز میدهد اما موزیک باعث رشد مثبت مغز نیز میگردد.
 
بر اساس مطالعات اخیر محققین عضو مرکز تحقیقات مغز, زبان و موزیک, اموزش موسیقی قبل از هفت سالگی, تاثیر مثبتی روی رشد مغز دارد. دقیقا اموختن موسیقی در کودکی باعث ارتباط بیشتری بین مناطق حسی و حرکاتی مغز میشود و به هماهنگ سازی و اجرای بهتر حرکات کمک میکند.
 
بعلاوه داده های به دست امده این تحقیقات نشان میدهند که کودکانی که اموزش موسیقی میبینند بهتر در بعضی تستها و بخصوص در تستهای قرائت و تمرکز موفق میشوند.
 
تحقیقات دیگری نیز نشان داده اند که اموزش موسیقی توانائی شنوائی را بخصوص در محیطی پر سر و صدا توسعه میدهد. از طرفی اموختن چندین زبان در کودکی نیز روی شناختهائی همچون تصمیم گیری و منطق و حافظه تاثیر مثبت داشته و میتواند مانع از پیر گشتن عملکردها گردند.
 
مرکز تحقیقات مغز, زبان و موزیک (CBLM) در سال 2011 تاسیس شده و تمام نیروهای پژوهشی روی عملکرد و یا اختلالات عملکرد سیستم عصبی موزیکال و زبان را گرد اورده است. این مرکز پژوهشی در دانشگاه McGill مونترال بوده و مهندسین و دانشمندان علوم اعصاب و زبان شناسان و متخصصین پیری و روانپزشکان دانشگاه های مونترال و کنکوردیا و لاوال و کبک و انستیوی ملی تحقیقات علمی دور هم گرد امده و پژوهشهائی علمی را انجام میدهند.
 
بخش علوم اعصاب ان در مورد اموزش چندین زبان تحقیق کرده و تلاش میکند تا تعامل مننژها را با موسیقی در دراز مدت نیز درک کند تا بهتر مشکلات زبان را دریافته و انها را معالجه کند چون زبان و موسیقی در قسمتهائی از مغز با یکدیگر شریکند و به همین دلیل است که مثلا یک سکته مغزی توانائی موسیقی و کلام را مختل میسازد. از طرفی موسیقی و کلام از مدارهای عصبی جداگانه نیز استفاده میکنند و میتوانند بطور جداگانه دچار اختلال گردند.
 
پژوهشگران دریافته اند که بسیاری از بیماران مبتلا به الزایمر در حالیکه دیگر قادر به شناختن اعضای خانواده خود نبوده و صحبت انان نامفهوم و درهم است اما موسیقی را میشناسند.
 
قسمت اعظم تحقیقات در مورد موسیقی در لابراتوارهای بین المللی تحقیق روی مغز, موزیک و صوت که در دانشگاه مونترال است انجام میشوند. این بخش بسیار مهم در مرکز تحقیقات مغز, زبان و موزیک ادغام شده و بخصوص ده سالن ازمایشات که از هر سروصدائی ایزوله شده و مجهز به اخرین فناوریها و سیستم ویدیوئی سه بعدی ضبط حرکات هستند میباشد.
 
درک تاثیرات زبان و موزیک روی مغز یک چالش است چون در واقع یک مرکز موزیک و زبان واحد در مغز نیست و همچون برای درک زبان, موزیک نیز توسط مناطقی رهبری میشود و مثلا برای یک موزیسین, قسمتی از مغز روی حرکات دست متمرکز شده و قسمتی دیگر برای فهم نت های موسیقی استفاده میشود.
با Neuro-FMRI, دانشمندان پاسخهای مغز و حرکات تعبیر شده انرا با سیسم حسگر ضبط میکنند. سپس انها این داده ها را در مدلهائی تئوریک نوروفیزیولوژیک و ریاضی ترکیب میکنند تا بدانند کدام سیستم عصبی به یک فرد امکان اجرای سریع و اسان موسیقی را میدهد.
 
پژوهشگرانی چون Isabelle Peretz که یکی از روسای لابراتوار بین المللی مغز, موزیک و صوت و همچنین استاد روانشناسی دانشگاه مونترال است و Robert Zatorre, استاد انستیتو نورولوژیک مونترال اینطور نتیجه گرفته اند که بعضی شبکه های نورونی انحصارا برای پردازش موسیقی هستند.
بر اساس بعضی تحقیقات, با توجه به اینکه موسیقی و منطقه فرمان حرکت از یک شبکه یا جریان نورونی مشترک استفاده میکنند, هنر موسیقی میتواند به بیماران مبتلا به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با انانی که دچار سکته مغزی شده اند کمک کند تا دوباره حرکات خود را به دست بیاورند. افرادی که مشکل شناختی همچون حافظه, زبان, اموزش و غیره را دارند میتوانند از تاثیر مثبت و خوب یک ملودی برخوردار شوند. ذر اینده ای نزدیک ممکن است تراپی موسیقی تجویز شود.

منبع:ترفندستان

در صورت مفید بودن پست از دکمه های [تصویر:  postbit_thx.gif] و [تصویر:  postbit_reputation.gif] استفاده کنید.
۲۹-ارديبهشت-۹۲ ۰۹:۱۲ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
ارسال پاسخ 


Bookmarks

چه کسانی کسی از این موضوع دیدن کردن
1 کاربردرحال خواندن این موضوع:
cookiemonster1234 (۱-خرداد-۹۹, ۰۵:۰۲ صبح)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Powered by MyBB © 2002-2020
Persian Translation by MyBBIran.com ,My-bb.ir