همبرگر تهیه شده از گوشت مصنوعی
زمان کنونی: ۹-فروردين-۰۳, ۰۵:۲۴ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: soelda
آخرین ارسال: soelda
پاسخ ها 1
بازدید 7283

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
همبرگر تهیه شده از گوشت مصنوعی
نویسنده پیام
کاربر پیشرو
*

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 68
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۳

اعتبار: 2
محل سکونت
تبریز

ADSL-256 Kb/S
بازي مورد علاقه
همه چیز♥
تیم محبوب
حالت من

سپاس ها 3
سپاس شده 42 بار در 41 ارسال

سطح: 7
اعتبار: 3 / 153
مهارت: 22 / 4,480
تجربه: 15 / 100

ارسال: #1
همبرگر تهیه شده از گوشت مصنوعی
مجموعه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از تکنیک رشد بافت ماهیچه، گوشت آزمایشگاهی یک قدم دیگر به قفسه های سوپرمارکتها نزدیک تر شد.گوشت آزمایشگاهی ساخته دانشمندان نویدبخش رویکردهای مهربان تر با محیط زیست، کاهش رنج حیوانات و حل بحران غذا در جهان است، اما مسئله اصلی اینجاست که واکنش مردم به گوشت آزمایشگاهی چیست؟
این گوشت در اندازه های بزرگ از سلولهای ماهیچه ای توسط دکتر مارک پست از دانشگاه ماستریخت در هلند تولید شده است.
دانشمندان به دنبال راه های تازه ای برای پاسخ به مشکل و بحران غذا در جهان هستند از سوی دیگر گوشت مصنوعی می تواند محیط زیست و میلیونها حیوان را نجات دهد.
همبرگر آزمایشگاهی از لایه های ماهیچه گوشت گاو که در آزمایشگاه تولید شده ساخته شده و قرار است طی مراسمی در لندن پخته و خورده شود تا به دنیا به ویژه سرمایه گذاران تحقیقات ثابت شود که گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی یک حقیقت است.
دولت هلند کارهای دکتر پست را مورد حمایت مالی قرار داده است و در این میان یک فرد گمنام نیز 300 هزار یورو به این تحقیقات کمک کرده است، اما هنوز مشخص نیست که مردم از طعم این گوشت استقبال می کنند و آیا فکر اینکه این تکه های استیک، سوسیس و یا همبرگر ریشه در لوله های آزمایشگاه دارد مانعی برای فروش آن به شمار می رود یا خیر.
این همبرگر از 20 هزار رشته باریک بافت ماهیچه ای کشت شده تشکیل شده بود. دکتر پست که تاکنون چند آزمایش غیر رسمی هم برای تست مزه انجام داد، گفت: حتی بدون چربی، مزه این گوشت به طور منطقی خوب است.
وی قرار است ماه آینده طی مراسمی در لندن تنها با افزودن نمک و فلفل این گوشت را سرو کند.
گوشت مصنوعی یک محصول از گوشت حیوان است اما به طور کامل از یک حیوان زنده تشکیل نشده است، اما این محصول کاملا با شبه گوشت یا جایگزین گوشت که در غذاهای گیاهخواران وجود دارد و از پروتئینهای گیاهی چون سویا ساخته می شود فرق دارد.
شبه گوشت که همچنین جایگزین گوشت، گوشت ساختگی و یا تقلید گوشت هم نامیده می شود، تقریبا ویژگی‌هایی نظیر بافت، طعم، ظاهر و همچنین ویژگی‌های شیمیایی انواع خاصی از گوشت را دارد. بسیاری از این شبه گوشت‌ها بر پایه سویا و یا گلوتن تهیه می شوند. گیاهخواران از جمله مصرف کنندگان شبه گوشت هستند.
پیش بینی می شود که گوشت مصنوعی یا گوشت کشت شده در آزمایشگاه در کنار گوشت حیوانی با قیمتهای رقابتی به فروش برسد اما کارشناسان اظهار داشتند که این پیشرفت هنوز هم باید راه طولانی طی کند تا به آینده راه یابد.
نیل استفنز دانشمند علوم اجتماعی دانشگاه کاردیف در ولز گفت: این فناوری هنوز در مراحل اولیه است.
۲۶-فروردين-۹۳ ۰۹:۰۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
ارسال پاسخ 


Bookmarks

چه کسانی کسی از این موضوع دیدن کردن
3 کاربردرحال خواندن این موضوع:
Admin (۲۶-فروردين-۹۳, ۰۹:۱۳ عصر)، soelda (۱-ارديبهشت-۹۳, ۰۹:۱۹ عصر)، cookiemonster1234 (۱۵-خرداد-۹۹, ۱۱:۰۷ عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Powered by MyBB © 2002-2020
Persian Translation by MyBBIran.com ,My-bb.ir