پیش به سوی تله پاتی، سیم کشی مغز دو موش آزمایشگاهی
زمان کنونی: ۲۹-اسفند-۰۲, ۱۱:۴۴ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Ashkan
آخرین ارسال: Ashkan
پاسخ ها 1
بازدید 7071

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
پیش به سوی تله پاتی، سیم کشی مغز دو موش آزمایشگاهی
نویسنده پیام
کاربر حرفه ای
*

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 558
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱

اعتبار: 3
محل سکونت
تهران

بیش از ADSL-2 Mb/S
بازي مورد علاقه
BattleFiled3
تیم محبوب
حالت من

سپاس ها 17
سپاس شده 64 بار در 61 ارسال

سطح: 21
اعتبار: 72 / 518
مهارت: 186 / 16,911
تجربه: 72 / 100

ارسال: #1
new پیش به سوی تله پاتی، سیم کشی مغز دو موش آزمایشگاهی
حتما تا کنون برای شما هم پیش آمده که در یک لحظه با فرد دیگری ارتباط فکری یکسانی برقرار کنید. هر دو با هم به یکدیگر و یا به موضوعی یکسان بیندیشید. تله پاتی یا دور آگاهی تعریف همین اتفاق مهیج است که گاها برای مان رخ می دهد. شاید بتوانید به صورت مجازی سیم کشی های نامرئی در هوا بین ذهن های مختلف تصور کنید (یا چیزی مانند همین ارتباط وای فای کامپیوتر خودتان) اما این تنها یک تصور است و در عمل چنین چیزی وجود ندارد.
اما اگر پای موش های آزمایشگاهی به میان بیاید شاید سیم کشی واقعی بین مغز ها هم امکان پذیر شود! بر طبق گزارش اخیر مجله Scientific Reports، محققین دانشگاه Duke مغز دو موش آزمایشگاهی را به یکدیگر با سیم هایی مرتبط کردند. آنها سنسور های بسیار حساس و ظریفی به ضخامت یک تار مو را با تکنیک ایمپلنت در مراکز سیگنال های حرکتی مغز موش ها جاسازی کردند.
موش شماره یک به عنوان شاگرد انتخاب شد و قرار شد آموزش ببیند. با کمک یک سیگنال نوری محرک، له او یاد دادند که به محض رویت شعاع نور اهرمی را فشار دهد. عکس العمل مغز موش شماره یک از طریق سیم کشی بین مغزی! به مغز موش شماره دو ارسال گردید. اماعلی رغم اینکه موش شماره دو شعاع نوری را نمی دید، عکس العمل مغز موش شماره یک، خود عاملی محرک برایش محسوب شده و او را وادار به فشار دادن اهرم می کرد! به طور میانگین موش شماره دو در ۶۵ درصد موارد اهرم را فشار می دهد و در بهترین حالت موش های شماره دو توانستند به میزان ۷۴ درصد دست پیدا کنند.
به این ترتیب هر دو در یک لحظه با کمک سیم کشی ها یک عمل یکسان را انجام دادند. در آزمایشی دیگر جای موش شماره یک را با یک سیگنال کامپیوتری عوض کردند. جالب اینکه موش شماره دو به یک سیگنال کاملا کامپیوتری هم درست همانند سیگنال ارسالی توسط موش شماره یک پاسخ داد. در آزمایشی دیگر آنها موش شماره دو را به فاصله ای دور فرستاده و سیگنال کامپیوتری را از طریق یک ارتباط کامپیوتری ارسال کردند. و باز هم نتایج کاملا قابل استناد بود. یعنی اینکه فاصله و اینترنت هم در میزان صحت آزمایش تاثیر چندانی نداشتند.
محققین معتقد هستند این روش تنها طرح یک سوال بله/ خیر برای مغز موش ها است که می تواند وضعیتی شبیه به تله پاتی را برای مغز آنها شبیه سازی کند. شاید 72% تا راندان کامل صد در صد فاصله داشته باشد اما به خودی خود نتیجه آزمایشگاهی خوبی محسوب می شود.
تصورش را کنید شاید در آینده بتوانیم فکر خود را با کاربران سراسر کره زمین در فضای آنلاین به اشتراک بگذاریم و تله پاتی میلیونی و یا شاید هم میلیاردی به راه بیاندازیم. یا اینکه داستان هایی همانند سه گانه ماتریکس به حقیقت بپیوندد و بتوانیم در چشم به هم زدنی اطلاعات و آموخته های فنی یک خلبان یا استاد کنگ فو را به مغز خودمان انتقال دهیم! آیا قرار است دنیا دگرگون شود؟
منبع:نارنجی

۱۴-اسفند-۹۱ ۰۹:۴۰ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
ارسال پاسخ 


Bookmarks

چه کسانی کسی از این موضوع دیدن کردن
1 کاربردرحال خواندن این موضوع:
cookiemonster1234 (۱-خرداد-۹۹, ۰۵:۱۹ صبح)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Powered by MyBB © 2002-2020
Persian Translation by MyBBIran.com ,My-bb.ir