بررسی کارت گرافیک GTX Titan
زمان کنونی: ۱۴-ارديبهشت-۰۳, ۰۳:۳۸ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Ashkan
آخرین ارسال: Ashkan
پاسخ ها 1
بازدید 5971

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
بررسی کارت گرافیک GTX Titan
نویسنده پیام
کاربر حرفه ای
*

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 558
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱

اعتبار: 3
محل سکونت
تهران

بیش از ADSL-2 Mb/S
بازي مورد علاقه
BattleFiled3
تیم محبوب
حالت من

سپاس ها 17
سپاس شده 64 بار در 61 ارسال

سطح: 21
اعتبار: 72 / 518
مهارت: 186 / 17,098
تجربه: 72 / 100

ارسال: #1
new بررسی کارت گرافیک GTX Titan

خبری که در این روزها دنیای سخت افزار را تسخیر کرده، رونمایی از کارت گرافیک جدید NVIDIA با نام GTX Titan است که توانسته لقب قدرتمندترین کارت گرافیک تک هسته ای دنیا را به خودش اختصاص دهد و با اختلاف نسبتاً زیادی از GTX 680 و Radeon 7970 پیش باشد. حال به بررسی دقیق تری از کارت گرافیک مذکور می پردازیم. این کارت در خانواده تراشه های 28 نانومتری با اسم رمز GK110 قرار می گیرد که دارای 6GB حافظه GDRR5 و 2688 عدد پردازنده Shader با فرکانس 836 در حالت پایه و فرکانس 876 در حالت Boost است و از یک رابط حافظه 384 بیتی بهره می برد. فرکانس حافظه در این قطعه روی 6008MHz تنظیم شده که پهنای باند را به 288.4 gb/s می رساند. همچنین این کارت دارای 7.08 میلیارد ترانزیستور (دو برابر 680) است. میزان مصرف برق این کارت 250 وات و قیمت آن در هنگام عرضه 999 دلار است. این کارت علاوه بر افزایش سطح چشم گیری که در کارایی و عملکرد داشته، دارای چند تکنولوژی جدید نیز هست که به صورت اجمالی به آن ها خواهیم پرداخت.
[تصویر:  url1.jpg]
[تصویر:  aks.JPG]
Monitor Overclocking
MO قابلیت جدیدی است که از این به بعد، بازیکنان با کمک آن می توانند با فریم های بالاتری بازی کنند. با این امکان، با توجه به میزان فریم ریتی که کارت شما می دهد، می توان Monitor Refresh Rate را با آن هماهنگ ساخت و به Refresh Rate بالاتر از 60Hz دست یافت و با فریم بالاتری بازی کرد. البته به شرطی که مانیتور هم توانایی اجرای Refresh Rate بالاتر از 60Hz را داشته باشد.
[تصویر:  Monitor-Overclocking.jpg]
GPU Boost 2.0
همانطور که می دانید، NVIDIA از سری Kepler قابلیت GPU Boost را به کارت ها اضافه کرد که فرکانس هسته های Shader را از حالت ثابت خارج می کرد و در مواقعی که از کارت گرافیک کار سنگینی کشیده نمی شد، فرکانس را پایین می آورد و در بازی های سنگین، اگر کارت فضای کافی داشت، فرکانس افزایش می یافت تا عملکرد بهبود یابد و کارت به حداکثر بازدهی خود برسد که البته تنظیم این فرکانس تحت عوامل مختلفی از قبیل دما، برق مصرفی و نرم افزارهای مختلف با الگوریتم های پیچیده مربوط به خود است. در تکنولوژی GPU Boost 2.0 تمرکز اصلی روی دمای کارت گرافیک است. مثلاً اگر حداکثر دمای کارت روی 80 درجه تنظیم شده باشد، ولی دمای فعلی کارت 75 درجه باشد، فرکانس هسته کارت بالاتر می رود تا به کارایی بالاتری دست یابیم و این تکنولوژی باعث ارتقاء سطح قدرت کارت گرافیک در صورت دارا بودن تهویه مناسب می شود.
[تصویر:  GPU-Boost-2.0.jpg]
Unlocked GPU Core Voltage
این تکنولوژی همانطور که از اسمش پیداست، توانایی Unlock کردن ولتاژ هسته کارت را به شما می دهد که باعث افزایش قدرت Overclocking کارت می شود. البته لازم به ذکر است که افزایش ولتاژ کارت باعث کاهش عمر مفید کارت خواهد شد. حال با توجه به قابلیت های جدید و مشخصات این کارت به بررسی عملکرد آن در بازی های مختلف می پردازیم. با توجه به اینکه با کارت گرافیک خیلی قدرتمندی روبرو هستیم، Benchmarkهای زیر در رزولوشن بالای 2560x1600 گرفته شده تا بیشتر قدرت این کارت معلوم شود.
[تصویر:  Unlocked-GPU-Core-Voltage.jpg]
Far Cry 3
Far Cry 3 در سال 2012 بوسیله موتور Dunia Engine 2 و توسط شرکت Ubisoft ساخته شده و به قدرت Shading زیادی وابسته است. در این بازی شاهد هستیم که GTX Titan حدود 52 درصد بهتر از GTX 680 است و GTX 690 حدود 13 درصد بهتر از Titan است.
[تصویر:  untitled-2.jpg]
Crysis 2
Crysis 2 در سال 2011 بوسیله موتور CryEngine 3 و توسط Crytek ساخته شد. این بازی بیشتر به پهنای باند بالا نیازمند است و در آن GTX Titan حدود 68 درصد قوی تر از GTX 680 است و این امر نشان دهنده آن است که پهنای باند Titan به مراتب بالاتر از 680 است و تقریباً می توان گفت که این کارت نقطه ضعف 680 را ندارد و در همه بازی ها از قدرت قابل قبولی برخوردار است. در این بازی نیز همانند بازی قبل 690 حدود 13 درصد قویتر از Titan است.
[تصویر:  untitled-20.jpg]
Crysis 3
این بازی Crytek در تاریخ 19 فبریه به بازار عرضه شد که در واقع دو روز قبل از معرفی GTX Titan است و تا امروز گرافیکی ترین بازی اجرا شده روی DX11 به حساب می آید. بدلیل سیستم خیلی بالایی که این بازی نیاز دارد، از FXAA بجای MSAA استفاده شده که باعث افزایش 56 درصدی کارایی می شود! همانطور که ملاحظه می فرمایید، در این رزولوشن بالا و در بهترین تنظیمات گرافیکی (Very High) این کارت تنها 39 فریم می دهد که با این حساب، نمی توان به بازی روان و نرمی امیدوار بود و اگر 8xMSAA را فعال کنیم، این فریم به 25 کاهش خواهد یافت. حال به Benchmark دیگر از این بازی با رزولوشنی پایین تر می پردازیم. در این رزولوشن، کارت گرافیک Titan نوید بازی بسیار نرمی را به ما می دهد و حدود 31 درصد قویتر از 680 است و این کاهش اختلاف قدرت، به دلیل این است که هر چه رزولوشن کمتر باشد، نیاز به پهنای باند کاهش یافته و چون فشار وارد به کارت کاهش می یابد، توانایی اصلی کارت قدرتمندی مثل Titan معلوم نمی شود. در پایان و جمع بندی، باید ذکر کنم که GTX Titan کارت گرافیک بسیار قدرتمندی است و آینده ای درخشان را برای صنعت کارت گرافیک ترسیم می کند، ولی با توجه به قیمت بالای آن، مقرون به صرفه نیست و می توان بجای آن از دو کارت 680 یا یک 690 استفاده کرد که عملکرد بهتری دارند. البته باید توجه کرد که این کارت مصرف برق مصرفی کمتر و Overclocking بهتری دارد.
[تصویر:  untitled-3.jpg]
[تصویر:  untitled-21.jpg]
منبع:پردیس گیم


۱۲-اسفند-۹۱ ۰۷:۰۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
ارسال پاسخ 


Bookmarks

چه کسانی کسی از این موضوع دیدن کردن
1 کاربردرحال خواندن این موضوع:
cookiemonster1234 (۱۵-خرداد-۹۹, ۰۹:۱۵ عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Powered by MyBB © 2002-2020
Persian Translation by MyBBIran.com ,My-bb.ir